Nye øvingstider og dirigenter fra januar 2022

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Fra nyttår 2022 har korpset endret på sine øvingstidspunkter.

Aspiranter øver i aulaen fra 1415-1515

Juniorer og hovedkorps øver i gymsalen fra 1430-1630

Charlotte Richardsen er ny dirigent for hovedkorps og juniorer.

Kort om planene før sommeren:
Etter jul planlegger vi fremdeles Hafjell-tur i januar (denne spøker det kanskje litt for), mens planlagt HelgePULSE-arrangement (primært for nåværende aspirant/junior) i uke 6 blir utsatt til nærmere sommeren.
I mars planlegger vi også et fellesprosjekt med de andre korpsene, der vi har booket to veldig dyktige instruktører/musikere, Lars Andreas Haug og Vidar Sæther, til et opplegg med gehørspill.
I april/mai vil vi ha vår vanlige årskonsert og 17. mai blir forhåpentligvis enda litt mer vanlig i 2022 enn den har vært. Etter 17. mai blir det som tidligere nevnt HelgePULSE en gang, i tillegg til at vi planlegger en sommertur akkurat når skoleferien er i gang.
I tillegg til dette planlegger vi noen aktiviteter som ikke er for alle, som vinterferiekurs for ungdommer som ikke går i korpset (7. klasse og oppover) og inspirasjonsdagen for trombone, sax og baryton/tuba som ble nødt til å utsette nå i desember.
Vi ønsker alle en riktig god jul, og håper alle holder seg friske gjennom julen!

Styret